طريقه عمل الفراخ البانيه روعه
المقادير..............
كيلو صدور فيليه
1 بصله مفرية مصفاه
عصير ليمون
1 ملعقة مسترده
ملح وفلفل
1 كوب بقسماط
5بيضات
2 كوب حليب
1كوب دقيق
زيت للقلي
طريقة التحضير والقلي..............
**يضاف الحليب والبيض وماء البصل وعصير الليمون والمسترده والدقيق والملح والفلفل ويقلب جيدا باستخدام المضرب السلك
**تتبل الفراخ وتترك بلخليط السابق حوالي 6 ساعات.
**ترفع قطع الدجاج من خليط الكريب وتوضع بلبقسماط وتترك بلثلاجه بعد وضعها في البقسماط
** من الممكن اضافه السمسم او حبه البركه للبقسماط
** تقلي صدور الدجاج في الزيت متوسط الحراره وتقدم
المصدر : الحق والضلال
الموضوع كاملاً
المقادير..............
كيلو صدور فيليه
1 بصله مفرية مصفاه
عصير ليمون
1 ملعقة مسترده
ملح وفلفل
1 كوب بقسماط
5بيضات
2 كوب حليب
1كوب دقيق
زيت للقلي
طريقة التحضير والقلي..............
**يضاف الحليب والبيض وماء البصل وعصير الليمون والمسترده والدقيق والملح والفلفل ويقلب جيدا باستخدام المضرب السلك
**تتبل الفراخ وتترك بلخليط السابق حوالي 6 ساعات.
**ترفع قطع الدجاج من خليط الكريب وتوضع بلبقسماط وتترك بلثلاجه بعد وضعها في البقسماط
** من الممكن اضافه السمسم او حبه البركه للبقسماط
** تقلي صدور الدجاج في الزيت متوسط الحراره وتقدم
المصدر : الحق والضلال
هـــذه المـواضيـــع ستنــال أعجابــك ايضــاً :